Oostende roeisters en roeiers kronen zich driemaal tot Belgisch Kampioen, veroveren 2 zilveren medailles en een bronzen medaille. Daarenboven waren er nogmaals 5 overwinningen voor de Beker van België op de regatta van de RSN Brussel.

Zaterdag was er goud voor de junior meisjes 18 jaar (Nina Decraecke-Rania Nagels-Astrid Van Roy-Ranie Steen-Annalies De Blauwe-Lente Osaer-Céline Callebaut-Axelle Van Gysel-Cox: Nina-Maria Colpaert) die met ruim 5 seconden wonnen voor de Gentse RS, de 3de UN Luik kwam 16 seconden later over de streep, gevolgd door KR Sport Gent die 35 seconden later finishten. De dubbelvier Lichte Heren roeiden zich naar zilver, slechts op 3 seconden van de Gentse RS wat een knappe prestatie is als je weet dat bij Oostende de 15-jarige Billie Dewitte in de boot zat samen met Marlon Colpaert, Thijs Nieuwenhuyse en Liam Beerlandt. Ook zilver was er voor de dubbelvier lichte dames die ook met 3 seconden verloren van KR Club Gent. De Oostendse ploeg bestond uit Nina-Maria Colpaert-Heike Lambregt-Megan Edwards-Ranie Steen. Voor de dames in de ongestuurde vier met Ilse Vandenhouweele-Rania Nagels-Nina Decraecke-Luca Colpaert was er brons, zij moesten de ploegen van Sport Gent en de Gentse RS laten voorgaan.
Op de regatta van RSN Brussel zorgden Cato Vanheste en Lien Boucquez voor een ruime zege bij de meisjes dubbeltwee 12 jaar. Ook de meisjes 14 jaar in de dubbelvier wonnen hun wedstrijd voor KR Brugge en KRS Gent met zeer grote voorsprong. Tenslotte roeiden de jongens 14 jaar in dubbeltwee met een 2de plaats voor Thim De Blauwe en Bram Decraecke en een 10de plaats voor Mauri Boey en Yaro Debaedts op 22 deelnemers. In de skiff werd Bram Decraecke 3de , Thim De Blauwe 9de, Mauri Boey 12de en Yaro Debaedts 18de op 47 deelnemers.

Zondag won de ongestuurde vier lichte heren de Belgische titel met Marlon Colpaert-Thijs Nieuwenhuyse-Keanu Vandendriessche-Liam Beerelandt. Ook de meisjes juniores roeiden zich Belgisch kampioen in de ongestuurde vier met Nina Decraecke-Rania Nagels-Astrid Van Roy-Ranie Steen. Zij versloegen Club en Sport Gent. Bij de meisjes junioren dubbelvier werd het een 5de plaats.
Op de 2de dag van de Brusselse regatta waren er opnieuw enkele overwinningen voor onze jeugdroeiers met een 1ste plaats voor de dubbelvier jongens 14 jaar met Bram Decraecke Thim De Blauwe-Mauri Boey-Yaro Debaedts voor 9 andere teams. Winst was er ook voor de dubbeltwee meisjes 14 jaar met Nathanja Knockaert en Erin Neus voor o.m. het clubgenoten Phoebe Dewitte en Marit Janssens.