Onze jeugdroeiers toonden zich vandaag opnieuw de beste vereniging op de Brugse Duathlon waar ze het clubklassement wonnen. De duathlon bestaat uit een loopwedstrijd en een wedstrijd roeien in lijn en dit voor 12 en 14 jarigen. Bij de meisjes 14 jaar won Nathanja Knockaert het indivbidueel klassement. Ereplaatsen waren er voor Erin Neus, Marit Janssens, Phoebe Dewitte en Mare Decloedt. Bij de meisjes 12 jaar waren er podiumplaatsen met een 2de voor Cato Vanaheste en een 3de voor Lien Boucquez. Bij de jongens 12 jaar werd Tibe Peene mooi 4de. Bij de jongens 14 jaar was er een 3de plaats voor Mauri Boey, de andere ereplaatsen waren voor Thim De Blauwe, Yaro Debaedts en Roeland Wallijn.

Hiermee hebben de J10, J12, J14 meisjes en jongens in 2018 een totaal van 51 eerste plaatsen en 32 tweede plaatsen bij elkaar geroeid!