Onze roeiers en roeisters deden het uitstekend, ze behaalden  17 maal het erepodium met 9 overwinningen, 6 zilveren medailles en 2 bronzen medailles op de internationale Gentse roei tweedaagse. Op deze regatta van club Gent worden eer o.m. wedstrijden betwist op 2000m, 1000m en 250m.

Zaterdag:
Bij de jongens skiff 12 jaar eindigde Tibe Peene op een mooie 4de plaats op 22 deelnemers. Bij de meisjes dubbel 12 jaar wonnen Lien Boucquez en Cato Vanheste met ruim verschil van hun tegenstrevers. Bij de jongens dubbel 14 jaar waren er 20 deelnemers, de twee Oostendse duo’s zorgden voor zilver en brons met resp. Bram Decraecke-Yaro Debaedts eindigde 2de gevolgd door Thim De Blauwe-Mauri Boey. De meisjes dubbelvier 14 jaar Nathanja Knockaert-Phoebe Dewitte-Erin Neus-Marit Janssens waren dan weer de sterksten en zorgden zo voor de 2de overwinning voor o.m. het Duitse Essen en het Franse Gravelines. In de skiff lichtgewicht mannen werd Liam Beerlandt 2de na een Antwerpse concurrent. De jongens dubbeltwee 16 jaar Billie Dewitte-Lysander Neus werden knap 2de . Een overwinning was er dan weer voor de dames in ongestuurde twee met Nina Decraecke-Rania Nagels. Ook de meisjes dubbelvier 16 jaar zegevierden met Ranie Steen-Astrid Van Roy-Lente Osaer-Annalies De Blauwe. Het verschil met de 2de Essen was 10 sec.

Zondag:
Bij de meisjes 12 jaar een 3de plaats voor Cato Vanheste en een 4de voor Lien Boucquez. De jongens 14 jaar wonnen met grote voorsprong hun wedstrijd in dubbel met Bram Decraecke- Thim De Blauwe- Mauri Boey- Yaro Debaedts. Winst was er ook voor Liam Beerlandt op de 1000m in skiff lichte mannen. Billie Dewitte en Lysander Neus pakten de 3de plaats in de dubbeltwee jongens 18 jaar op de 1000m. Een 2de plaats was er voor de ongestuurde dames op 1000m met Nina Decraecke en Rania Nagels. De junior meisjes werden in de dubbelvier 2de op de 1000m. In de skiff jongens 14 jaar lagen 41 deelnemers aan de start, de overwinning was voor Bram Decraecke, Thim De Blauwe werd 5de, Mauri Boey 8ste en Yaro Debaedts 10de. In dubbeltwee meisjes 14 jaar waren Nathanja Knockaert en Erin Neus de beste, het duo Jolijn Declercq – Diete Ackein werden 7de. Liam Beerlandt deed er nog een zege bij op de 250m skiff. In de dubbeltwee jongens 18 jaar werden Billie Dewitte en Lysander Neus 2de op 250m sprint. Ook de ongetuurde twee dames met Nina Decraecke – Rania Nagels werd 2de op hun 250m sprint. In de dubbelvier junior dames werd de ploeg Ranie Steen- Astrid Van Roy – Lente Osaer – Annalies De Blauwe 4de in hun sprint op 250m. (zie alle uitslagen in bijlage).

Resultaten KRNSO