Onze jeugdroeiers en roeisters toonden zich de beste op hun eigen jeugdtriatlon. Dankzij de prestaties van Phebe Vermander, Ella Peene, Nele Vandevelde, Lou Ackein, Robbe Boucquez, Daan Driessen, Cato Vanheste, Lien Boucquez, Alixe Nuytten, Tibe Peene, Toon Driessen, Maties Van Belle, Nathanja Knockaert, Erin Neus, Marit Janssens, Phoebe Dewitte, Jolijn Declercq, Mare Decloedt, Stien Van Belle, Diete Ackein, Bram Decraecke, Mauri Boey, Yaro Debaedts en Thim De Blauwe won de Koninklijke Roei- en Nautische Sport Oostende het clubklassement met 1918 punten voor de Gentse RS met 899 punten, KR Club Gent met 521 punten, TRT Hazewinkel met 350 punten, KR Brugge met 330 punten, de KR Sport Gent met 288 punten en de Brugse TR met 83 punten.

KRNS Oostende won bij de meisjes 10 jaar met Phebe Vermander, bij de jongens 10 jaar met Robbe Boucquez en bij de meisjes 14 jaar met Nathanja Knockaert.

Bovendien was de 1ste plaats bij de meisjes 10 jaar voor Phebe Vemander zij won ook het slalom roeien, haar clubgenote Ella Peene won de loopwedstrijd en het lijnroeien. Bij de jongens 10 jaar won Robbe Boucquez alle onderdelen (lopen, slalom roeien en lijn roeien). Bij de meisjes 12 jaar was Cato Vanheste de beste in het slalom roeien. Bij de jongens 12 jaar was Toon Driessen de beste in het slalom roeien. Bij de meisjes 14 jaar won Nathanja Knockaert het lopen en het roeien in lijn. Phoebe Dewitte won het slalom roeien. Bij de jongens 14 jaar won Bram Decraecke het roeien in lijn en Mauri Boey het slalom roeien.

Resultaten KRNSO