Viermaal goud en 3x Internationaal Belgisch Kampioen alsook viermaal zilver is de uitstekende balans voor de Oostendse roeisters en roeiers op deze internationale tweedaagse van de KR Sport Gent regatta!
Knappe Overwinning voor Liam Beerlandt en Thijs Nieuwenhuyse in de dubbeltwee Lichte Mannen B die de Ierse Ploeg Kings Hospital met ruim verschil versloegen en zich kronen tot Internationaal Belgisch Kampioen. Overwinning en voor Ilse Vandenhouweele en Luca Colpaert in de ongestuurde twee dames B die zich hiermee tot Internationaal Belgisch Kampioen kronen.
Mooie overwinning van Marlon Colpaert in skiff Lichte Mannen B die de skiffeurs van R.V. Cornelis Tromp en Molesey BC versloeg. Hij kroonde zich tot Internationaal Belgisch Kampioen.
Een uitstekende overwinning in de dubbelvier jongens 14 jaar met  Yaro, Bram, Mauri en Thim die de Belgische en buitenlandse tegenstand uit Nederland en Frankrijk met ruime afstand versloeg.
Bram Decraecke zorgde met zijn 2de plaats en 1ste Belg op slechts 2 seconden van een Franse roeier uit Gravelines USA voor een uitstekende prestatie in de skiff jongens 14 jaar.
Prima uitslag voor de meisjes in de dubbeltwee. Een sterke 2de en 1ste Belgische plaats voor Erin Neus en Astrid Franken na de Franse ploeg uit Gravelines USA.
De Nederlandse ploeg Triton Utrecht was te sterk voor de Oostendse dames, Eline Van Loke, Ranie Steen, Lente Osaer en Annalies De Blauwe, die  2de werden voor Sport Gent in dubbelvier Lichte Dames.
Een 2de plaats in de ongestuurde twee Dames B voor Ilse Vandenhouweele en Luca Colpaert na Leander maar voor Molesey BC.
Er waren nog tal van ereplaatsen voor Tibe Peene, Mauri Boey, Thim De Blauwe, Yaro Debaedts, Phoebe Dewitte, Stien Van Belle, Billie Dewitte, Astrid Van Roy, Rania Nagels, Lien Boucquez, Mare Decloedt, Quinen Barbez (zie bijlage)

Resultaten KRNSO