Onze jeugdroeiers hebben voor sterke prestaties gezorgd op de jeugdtriatlon van de Sport Gent. Een triatlon bestaat uit 3 proeven, namelijk lopen, slalom roeien en een wedstrijd roeien in lijn.
Robbe Boucquez won bij de jongens 10 jaar de drie proeven en werd meteen ook de eindwinnaar in die categorie.
Bij de meisjes 10 jaar werd Phebe Vermander 2de en won ook het lopen, Nele Vandevelde werd 3de en Lou Ackein 4de.
Bij de meisjes 12 jaar was er een 2de plaats voor Cato Vanheste die ook de slalom won, Lien Boucquez werd 3de en Alixe Nuytten eindige 5de. Een 7de plaats voor Toon Driessen bij de jongens 12 jaar.
Bij de meisjes 14 jaar was Nathanja Knockaert de beste, bovendien won zij het roeien in lijn, Erin Neus werd 2de en was de beste in het lopen en de slalom, Marit Janssen werd 5de, Astrid Francken 6de, Phoebe Dewitte 7de, Stien Van Belle 9de, Mare Decloedt 11de en Diete Ackein 12de.
Bij de jongens 14 jaar werd Mauri Boey 3de en won ook de slalom, Bram Decraecke werd 4de, Yaro Debaedts 10 en Thim De Blauwe 19de.

Op de triathlon zijn er ook clubklassementen, die de Oostendse roeiers en roeisters allemaal hebben gewonnen!
Het clubklassement,waar het puntentotaal der deelnemers per club wordt samengeteld won KRNSO met  1491 punten. De Ereprijs “Roland Werbrouck” waar enerzijds per deelname punten worden toegekend en anderzijds per behaalde plaats per race en per afzonderlijke proef ging eveneens naar de Oostendse roeiclub met 376,5 punten. Voor de Ereprijs “Ann Deschilder”, is enkel de meisjes 10, 12 en 14 jaar. Per proef worden punten toegekend volgens de behaalde plaats. Ook hier waren de Oostendse meisjes de beste club met 157 punten.