Op de jeugdtriatlon van de Brugse TR, waar een looponderdeel, een slalom roeiparcours en een lijnwedstrijd roeien moest worden afgewerkt toonden onze jeugdroeiers zich de beste van alle deelnemende clubs. Zij zorgden voor vier individuele overwinningen op 6 categorieën.
Bij de meisjes 10 jaar won Charlotte Mahieu, zij won ook het looponderdeel; de slalom en de wedstrijd in lijn. Bij de jongens 10 jaar won Ibe Cappelle, hij won ook het looponderdeel, de slalom en de wedstrijd in lijn. Ruben Boussery werd 2de in deze categorie. Bij de meisjes 12 jaar was de zege voor Camille Laloo, zij won ook het looponderdeel. Lotte Vermeire werd 2de en won het slalom roeien. Bij de jongens 12 jaar werd Corneel Janssens vierde. Trever Dewulf was achtste en won ook het slalom roeien. Bij de meisjes 14 jaar werd Phebe Vermander tweede en won ook het slalom roeien. Ines Laloo werd derde en Lou Ackein vijfde. Bij de jongens 14 jaar was Robbe Boucquez de beste, hij won ook het looponderdeel en het slalom roeien. Daan Driessen werd derde en Komèl Baert werd 19de.
Proficiat aan Charlotte, Ibe, Ruben, Camille, Lotte Corneel, Trever, Phebe, Ines, Lou, Robbe, Daan en Komèl voor deze schitterende prestaties !