Zaterdag
Deze middag roeide Thim De Blauwe in dubbelvier in mixte met Club Gent en werd 3de in zijn reeks en 4de in de finale.
De meisjes Marit Janssens, Cato Vanheste, Astrid Francken en Erin Neus werden zowel in hun reeks als in de finale van de 8+stm telkens 2de. Lien Boucquez roeide ook in acht samen met Club Gent en won haar reeks en werd 6de in de finale.

Zondag
Op de Dutch Youth International Regatta roeide Thim de Blauwe vanmorgen zijn reeks in de ongestuurde twee met zijn Gentse ploeggenoot. Zij werden 4de en roeien vanmiddag de B-finale. Ook zijn er vanmiddag nog finales met de dubbelvier meisjes met Marit Janssens, Cato Vanheste en Astrid Francken.. De finale van de ongestuurde vier meisjes met Lien Boucquez en Erin Neus. En de acht met stuurman jongens met Thim De Blauwe.
Onze jeugdroeiers die in aanmerking komen voor de Jeugdbeker in het Spaanse Castrelo de Mino  namen deel en ook zij die nog een selectie wilde afdwingen. Erin Neus won met haar Belgische ploeggenote in dubbeltwee. Tweede plaatsen waren er voor Lien Boucquez en haar Gentse ploeggenote in de ongestuurde twee. Voor Cato Vanheste, Astrid Francken en Marit Janssens in de acht met stuurman. Voor de Belgische dubbelvier met Cato Vanheste, Astrid Francken en Marit Janssen. Voor Erin Neus en Lien Boucquez in de ongestuurde vier. Thim De Blauwe roeide in mixte met Club Gent en werd 4de in dubbelvier, 4de in acht met stuurman en 1ste in de B-finale in ongestuurde twee.